Skatur - Trilogija Hitra frekvenca - Janja Srečkar

Planet Skatur je pribežališče različnih vrst bitij iz celotnega vesolja. Dva izmed redkih ljudi v svojem mestu Nox na planetu Skatur, Zyna in Kairon, ne vesta prav veliko o sebi. Edini spomin, ki ga še imata, je črnolasi fant, ki jima maha v slovo. Zyni radovednost, nekakšen občutek domotožja ter vedno večja ljubezen do Kairona ne da miru, zato se večkrat znajde v težavah. Naposled Kairona preselijo na drugi konec velikega planeta in Zyna izve, da je ljubezen med dvema bitjema iste vrste na planetu Skatur prepovedana. Odloči se, da bo razkrila skrivnosti svojega planeta, ki jo vznemirjajo že vse življenje.

– Cena tiskane knjige (žepna izdaja, mehka vezava): 14,90€

– Cena e-knjige (mobi format za e-bralnike Kindle): 3,50 €

(posebna ponudba ob nakupu vseh 3 knjig: klikni tukaj)

– Št. strani tiskane knjige: 262

– Format e-knjige: mobi

– Način plačila tiskane knjige: PayPal (v pripravi), po povzetju**, po predračunu***

– Način plačila e-knjige: PayPal (v pripravi), po povzetju**, po predračunu***

** po povzetju (stroški pošiljanja bodisi ene tiskane knjige v višini 3,77 € bodisi ene enote CD-ja (e-knjiga) v višini 2,35 € – in provizija za plačilo položnice ob prevzemu: 1,05 € – niso vključeni v zgoraj navedeno ceno)

*** po predračunu (stroški pošiljanja bodisi ene tiskane knjige v višini 2,09 € bodisi ene enote CD-ja (e-knjiga) v višini 0,92 € (e-knjigo vam lahko brez dodatnih stroškov pošiljanja pošljemo tudi po e-pošti) niso vključeni v zgoraj navedeno ceno)

KNJIGE (tiskane in e-knjige) JE MOŽNO KUPITI TUDI V ANGLEŠKEM JEZIKU NA AMAZONU!

Share