trilogija v soju reflektorjev - janja srečkar

Mladi kanadčan Jesse Roy se s prijateljem odpravi v Los Angeles izpolniti svoje glasbene sanje, ki segajo vse do zvezd. Po večkratnih neuspelih poskusih in razočaranjih se mu naposled le nasmehne sreča. Ko njun prvi singel nepričakovano sliši priznani producent, se njegove sanje začnejo spreminjati v resničnost. A vse ni tako rožnato kot se zdi na prvi pogled. Ko njegova glasba postane velik posel, se Jesse počasi začenja izgubljati v vrtincu slave. Nekega dne pa zagleda še prelepo dekle, ki izgine pred njegovimi očmi, in zdi se, da izgublja stik z resničnostjo …

– Cena tiskane knjige (žepna izdaja, mehka vezava): 14,90€

– Cena e-knjige (mobi format za e-bralnike Kindle): 3,50 €

(posebna ponudba ob nakupu vseh 3 knjig: klikni tukaj)

– Št. strani tiskane knjige: 314

– Format e-knjige: mobi

– Način plačila tiskane knjige: PayPal (v pripravi), po povzetju**, po predračunu***

– Način plačila e-knjige: PayPal (v pripravi), po povzetju**, po predračunu***

** po povzetju (stroški pošiljanja bodisi ene tiskane knjige v višini 3,77 € bodisi ene enote CD-ja (e-knjiga) v višini 2,35 € – in provizija za plačilo položnice ob prevzemu: 1,05 € – niso vključeni v zgoraj navedeno ceno)

*** po predračunu (stroški pošiljanja bodisi ene tiskane knjige v višini 2,09 € bodisi ene enote CD-ja (e-knjiga) v višini 0,92 € (e-knjigo vam lahko brez dodatnih stroškov pošiljanja pošljemo tudi po e-pošti) niso vključeni v zgoraj navedeno ceno)

KNJIGE (tiskane in e-knjige) JE MOŽNO KUPITI TUDI V ANGLEŠKEM JEZIKU NA AMAZONU!

Share