Trilogija Hitra frekvenca - Janja Srečkar

Znanstvenofantastični roman Hitra frekvenca je sprva postavljen v Slovenijo, kjer spoznamo glavno junakinjo zgodbe, Ino Kralj. Pred vstopom v osnovno šolo je njen najboljši prijatelj viden le njej. Kmalu pa le-ta izgine in Ina ni nikoli zares prepričana, ali je bil resničen ali ne. Kraj dogajanja se kmalu premakne v New York, kamor Ina odide študirat. Morda pa se za to odločitvijo skriva globlji namen… Zgodba govori tudi o tem, kako nepomembno je, od koder prihajamo, saj duša posameznika ni omejena s fizičnimi mejami. Romantična zgodba s temačnimi zapleti in dramatičnim razpletom, je prepletena s posebnimi sposobnostmi glavnih junakov zgodbe in zanimivimi sporočili, ki nam dajejo misliti, da se resnica mogoče skriva v absolutni predanosti nečemu višjemu od nas samih in veri v sporočilo: VSE JE MOGOČE.

– Cena tiskane knjige (žepna izdaja, mehka vezava): 14,90€

– Cena e-knjige (mobi format za e-bralnike Kindle): 3,50 €

(posebna ponudba ob nakupu vseh 3 knjig: klikni tukaj)

– Št. strani tiskane knjige: 320

– Format e-knjige: mobi

– Način plačila tiskane knjige: PayPal (v pripravi), po povzetju**, po predračunu***

– Način plačila e-knjige: PayPal*, po povzetju**, po predračunu***

*PayPal (za začetek postopka kliknite “buy now” na dnu strani; po prejetem obvestilu o prejetem plačilu vam bomo najkasneje v roku 24 ur poslali e-knjigo v mobi formatu, primernem za e-bralnike Kindle)

** po povzetju (stroški pošiljanja bodisi ene tiskane knjige v višini 3,77 € bodisi ene enote CD-ja (e-knjiga) v višini 2,35 € – in provizija za plačilo položnice ob prevzemu: 1,05 € – niso vključeni v zgoraj navedeno ceno)

*** po predračunu (stroški pošiljanja bodisi ene tiskane knjige v višini 2,09 € bodisi ene enote CD-ja (e-knjiga) v višini 0,92 € (e-knjigo vam lahko brez dodatnih stroškov pošiljanja pošljemo tudi po e-pošti) niso vključeni v zgoraj navedeno ceno)

KNJIGE (tiskane in e-knjige) JE MOŽNO KUPITI TUDI V ANGLEŠKEM JEZIKU NA AMAZONU!

Share